miercuri, 25 iunie 2008

BLA BLA BLA-URI

Un post de noapte de la ora 12 fara 5 minute... ha... Tot incerc sa scriu de ceva timp ... Prezenta BAC-ului ma impiedica sa compun texte de suflet sau funny... Am sentimente diferite acum care se amesteca si creaza un intreg, nu monoton, nici obisnuit ci poate, necunoscut. Nu pot sa-l pun intr-o categorie. Simt schimbarea care ma asteapta una de bun augur... una care o sa lase in urma ei o alta Irina, poate una mai buna sau poate mai... altfel... ;)
Stii... imi e cam dor de inocenta de la 14 ani, probabil toti adolescentii care trec prin perioada asta simt acelasi lucru ca mine. Ei bine eu sunt unul dintre adolescentii care pun pe hartia (virtuala) asta.... O simt... o traiesc, incerc sa savurez fiecare minut (si cu bune si cu rele ) pentru ca sunt sigura ca acest sentiment nu o sa il mai am niciodata.... Cei care zic ca nu le pasa mint.. BA le pasa... nu vor sa recunoasca, au orgoliu prea mare :D ... le e rusine si frica :P...
Ascult radio Media... si ghici ce zice: "ascultati radio Media, a inceput o noua zi" ce inseamna asta?! A trecut pe langa noi o alta zi... fara sa facem ceva memorabil.. Poate ca suna lame, dar de cand nu ai mai strans in brate pe cineva, pe bune, cu dragoste?
Si revenim la bac... bla bla :-@ a inceput bine, o sa continue bine( sper :)) ) ....
Ca o incheiere mai draguta o sa spun ca... orice ar fi tre sa facem in fiecare zi ceva memorabil!!!

0:19

aceasta "lucrare" este pusa pe hartie dupa prima proba de la oral... deabia acum am apucat si eu sa o scriu pe bune pe site.. nu am avut timp :)

Niciun comentariu: