luni, 7 septembrie 2009

Cap ou pas cap?

Zilnic suntem intrebati daca indraznim ori ba, sau suntem pusi in situatii care ne fac sa ne intrebam aceste lucruri…
Sunt atatea lucruri pe care ne dorim sa le facem dar uitam, nu avem timp sau pur si simplu bani.
Sunt atatea lucruri pe care nu am dori sa le facem dar pur si simplu trebuie sa le facem ... Suntem fie constransi, fie obligati sa le facem.
"Cap ou pas cap?"
Poti sau nu sa iti controlezi mintea si sufletul? Sa le programezi in asa fel incat sa te indragostesti cand vrei , sa te bucuri cand vrei sau sa suferi cand vrei? Se pare ca atunci cand ne dorim ceva se intampla.. E dovedit (cica). Nu poti sa-ti controlezi inima.. Nu poti sa-ti zici dintr-o data "De azi o sa fiu alta/altul.." Preferam der multe ori sa fim altii doar sa uitam dureri ("[...] ea nu stia ca actorii si nebunii se asemanau adesea prin aceeasi nevoie mai mult sau mai putin puternica de a iesi in evidenta ...")
Poti sau nu sa te detasezi, sa plutesti peste tot si peste toti? Sa vezi numai tu lumea... Sa sorbi fiecare particica din ea (urata sau frumoasa). Sa ai visele tale, numai ale tale sa nu mai stie nimeni. Aceasta se pare ca este o forma de singuratate si o viitoare plafonare.. De aceea intra in scena prietenii ("Prietenii... Sunt ca si ochelarii.. Iti dau un aer inteligent, dar se zgarie usor si te mai si obosesc.. Din fericire, uneori sunt niste ochelari misto..")
Poti sau nu poti sa ai incredere in prieteni? E o regula... Trebuie sa fie numai unul :)) Cred ca asta e in cazul fetelor.. ele sunt mai geloase :)
Ca si in film.. Viata pentru unii e un joc.. fiecare actiune e o porunca, iubirea este inlocuita cu "cap ou pas cap?" .. ne dorim promisiuni, fapte.. "De ce nu spunem “Azi impreuna!” si facem in asa fel incat sa ne tinem de cuvant cat mai frumos posibil?"...

4 comentarii:

Fish spunea...

Intrebare cu raspunsul invariabil “Cap ! Binenteles ! “

Fish spunea...

Nu e pacat
Ca sa se lepede
Clipa cea repede
Ce ni s a dat?

Unknown Artist spunea...

“cap ou pas cap?“
“Cap ! Bien sûr ! “

bubbles spunea...

"cap" e bine sa stii cand sa-l spui...