vineri, 28 noiembrie 2008

Cu studentu' la VOT ... HAI LA VOT!!!

In aceasta perioada mai mult ca sigur studentii vin acasa sa-si vada parintii, sa manance bine, sa stranga bani de la parinti, bunici, rude & etc. sau sa isi vada prietenii... in niciun caz sa voteze. Ma intreb : noi, studentii, care nu avem timp si nici chef sa ne uitam la T.V.... Noi cu cine votam? de unde stim noi unde stampilam? ei? Nu mai bine facem noi un partid al nostru... macar stim si noi ce sa votam.
Am ajuns acasa, stateam cu ai mei parinti in fata televizorului si brusc am intrat in panica... "dar eu cu cine votez, ce votez si nu in ultimul rand de ce votez?" Acestea sunt intrebarile pe care sunt sigura ca ii framanta pe tineri :))
Asa... si ? de ce votam... acum ce votam... sunt sigura ca nici mama nu stie... :-? exista un consilier care sa ne ajute cu problemele votarii? :)) imi vine sa si rad... cine cred ei ca se duce sa voteze duminica (vorbesc de studenti) ?
SAMBATA (seara de club, pub, discoteca, destrabalare) ... dans, combinatii... alte intimitati... gandul, ATENTIE, nu este la vot... bautura multa... iar dans.... cine se trezeste duminica sa se duca la vot? :-? s-aud? NIMENI!!!
DUMINICA (dupa destrabal) somn mult dupa pranz... ai pierdut si de dara asta votarea... lasa ... alta data :))

SO... daca am chef .. eu cu cine voteZ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

daca pana acu nu te-ai hotarat, slabe sperante sa vine inspiratia de la parinti, televizor, club pub, discoteca sau bautura. baaa, trebe o matura concentrare si analiza inainte....ca doar asa s-au ales si astia de pana acu- s-a dus lumea la vot ca sa se afle in treaba- si asa nu ai pe cine vota mai acatarii... mai bine la pub

Unknown Artist spunea...

cred ca direct din club sub influenta alcoolului o sa shtampilez ce gasesc.... ce prind :))) :))
merci de comm.