sâmbătă, 31 ianuarie 2009

TITLU

30. 01. 2009 ora 9 nu dormeam!

Am un gol in stomac.
Nu mai am stare. As cam vrea sa se termine sesiunea ( nu ca as avea cine stie ce probleme, examene sau alte treburi) doar ca m-am plictisit sa primesc raspunsul invitatiilor in oras de genul :"Lasa... dupa sesiune!" ;)

Sunt constienta ca scriu numai articole siropoase, pline de probleme de dragoste/din dragoste(bre) and shit.

Problema principala a noastra( a studentilor de la conservaor pardon U.N.M.B ) este, cum am zis si intr-un articol anterior, daca facultatea ne face mai destepti, ne ajuta sa cantam (interpretam) destept sau pur si simplu daca o terminam e bine.

Cu cat trece timpul, trec lunile de studentie incepem sa ne schimbam parerea despre aceasta "mica scoala a vietii" care stiti cum se numeste. U.N.M.B :D . De exemplu luni in pauza dintre istoria muzicii si Armonie(cu Voda- Nuteanu care apropos nu este ruda cu Bogdan Voda :)) ) mergeam la o ciorba la Adagio( nu este decat un restaurant cu chelneri uituci ciorba asa si asa si cafea scumpa =)) ) si incepem sa discutam. Subiectul comun este? Nu sex, nu baieti/fete....muzica, muzica pe care noi o studiem si pe care noi in liceu o vedeam ca fiind ceva mirific. Acum este totul ametecat, nimeni nu mai stie nimic, pe nimeni nu intereseaza de tine.So.... nu te obosi. Daca se poarta cineva fumos cu tine si se ofera sa iti faca vreun serviciu inseamna ca nu e ziua ta norocoasa sau poate ca nu e student la "CONS" :)).

Si cum spuneam ... Trecem peste... A doua zi, muzica de camera, profu' OK (sper ca vede ce am scris) O ora mult mai relaxanta decat altele. Trio, flauti, mirific. Termnam "cantecul" Profu:"Asa da! Sunteti in stil!" dintr-o data mi-a venit sa rad si am ras. De ce? Va amintiti discutia dintr-un articol mai vechi scrisde mine desre Conservator? Ei.... DA.... Cred ca aceasta fac. nu este decat un mic BAU BAU care ne sperie si ne forteaza intr-un fel sa ne perfectionam. Evident eram in stil datorita puterii de concetrare ridicata a noastra si indicatiile pe 'ici pe 'colo ale profului :D.

Mai am 3 examene si termin, presimt ca nu o sa am nicio restanta. Cum? Nu sunt studenta daca nu am restante? Ei lasa.... la noi se poarta ca de... Suntem la U.N.M.B, suntem ARTISTI.

2 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

asa deci, ih?
faci invitatii in oras si esti refuzata pe motivul sesiunii...
:-?
hmmm...si u faci la fel...
anyway...
calm...totu o sa fie ok...n-a murit nimeni pana acu dintr-o sesiune...
si...nu-i nici dracu asta atat de negru...
;)