vineri, 24 iulie 2009

CUM IUBESC FEMEILE

(sau CUM SA FII PROASTA IN CATIVA PASI SIMPLI)

PASUL 1. Se ia una bucată bărbat arătos. De fapt se ia una bucată bărbat și se decide dacă este arătos, analizând - în baza unor standarde și principii ce diferă de la femeie la femeie - elemente de genul OCHI (necesar să fie 2) SPRÂNCENE (de asemenea, recomandabil să se găsească pe fruntea lui tot în număr de 2, nu una singură, de la o ureche la alta), buze, fund :>, abdomen lipsit de burtă de bere, haine( nu ne vom căca pe noi că nu ne pasă, fiindcă dacă n-ai decât un blug și doua tricouri dintre care unul cu Metallica... :-&), mers agale (nici crăcănat nici doua beţe înfipte-n ... ).

PASUL 2. La acest pas nu se ajunge decat dacă în urma profundei analize menţionate anterior bărbatul (masculul) primeşte unul din atributele BUN/BUCATĂ/BĂRBAT BINE/BUNĂCIUNE/FRUMOS/SIMPATICUŢ/DRAGUŢEL... etc. În caz contrar, ego-ul nostru atinge cote de prinţesa, nasul se îndreaptă către cer si captam convingererea ca nu eşti suficient de bun înecat sa primeşti măcar un semn din partea noastră, nici măcar numărul de telefon. Pas...

................... Dacă sexul tare captează privirea, în sensul pozitiv al acestei acţiuni, madmoazelele se transformă subit în tirani ai seducţiei. La acest punct al desfăşurării evenimentelor, bărbaţii încă sunt victimele. Si încă ce victime!!! Habar nu au ca misterul ce ne învăluie, chilele de tencuială, parfumul ce le inundă delicat nările, hainele frumos asortate după legi nescrise ale seducţiei, zorzoanele jucăuşe, feminine si totusi sexy si privirile pur întîmplătoare, cand timide cand insinuante, ascund cruda realitate.

3 comentarii:

bubbles spunea...

estem proaste???

Unknown Artist spunea...

hmmm... noooo...

Sandra spunea...

cat adevar!