duminică, 12 iulie 2009


These couples there are truly right for each other wait for the same crap as everybody else but the big difference is that they don't let it take them down. One of those two people will stand up and fight for that relationship every time if it's right and their really lucky. One will say something.


Relatiile... Este extraordinar de greu sa o iei de la capat. Sa fii un alt om. Sa o iei de la capat intr-o relatie. Nu ma refer numai la inceput, cand te gandesti la celalalt, ai fluturi in stomac, ma refer la zilele in care astepti ceva sa se intample in proaspata ta relatie si nu se intampla. Cand incepi sa ai pretentii si nu primesti nimic. Probabil ca de asemenea lucruri ne speriem sau fugim de fiecare data. Adevarul este ca nu oricine poate continua, nu oricine poate lasa de la el. Femeia iarta, barbatul uita si.. cine e de vina? In relatiile noi( cele care sunt inca de temut pentru ca se pot destrama intr-o secunda) faci tot posibilul sa mearga, sa te detasezi si sa treci peste aproape orice gand. Nu esti obisnuit cu ea/el... Cineva trebuie sa lupte daca isi doreste. Si daca nu este... nu este... Ce trebuie sa facem sa mearga? Sa asteptam, urmatoarea o sa fie cu mai multe probleme. Si uite asa din fiecare greseala inveti. Inveti sa te feresti, sa nu o mai faci inca odata. Cred ca asa, fiecare, o sa ne construim relatia perfecta fara sa ne speriem, fara sa ne uitam in trecut la viata noastra, fara a face greseli care sa ne coste inca o suferinta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

da....exact...mi-ai citit gandurile...nimeni nu stie cum e mai bine...de-aia trebuie sa ne lasam in voia simturilori si sa lasam sa ne duca valul pentru ca nu poti planui sau programa o relatie dupa cum vrei tu...se intampla pur si simplu....love uuuu....sunt alexandra chitara