vineri, 24 iulie 2009

CUM IUBESC FEMEILE

(sau CUM SA FII PROASTA IN CATIVA PASI SIMPLI)

PASUL 1. Se ia una bucată bărbat arătos. De fapt se ia una bucată bărbat și se decide dacă este arătos, analizând - în baza unor standarde și principii ce diferă de la femeie la femeie - elemente de genul OCHI (necesar să fie 2) SPRÂNCENE (de asemenea, recomandabil să se găsească pe fruntea lui tot în număr de 2, nu una singură, de la o ureche la alta), buze, fund :>, abdomen lipsit de burtă de bere, haine( nu ne vom căca pe noi că nu ne pasă, fiindcă dacă n-ai decât un blug și doua tricouri dintre care unul cu Metallica... :-&), mers agale (nici crăcănat nici doua beţe înfipte-n ... ).

PASUL 2. La acest pas nu se ajunge decat dacă în urma profundei analize menţionate anterior bărbatul (masculul) primeşte unul din atributele BUN/BUCATĂ/BĂRBAT BINE/BUNĂCIUNE/FRUMOS/SIMPATICUŢ/DRAGUŢEL... etc. În caz contrar, ego-ul nostru atinge cote de prinţesa, nasul se îndreaptă către cer si captam convingererea ca nu eşti suficient de bun înecat sa primeşti măcar un semn din partea noastră, nici măcar numărul de telefon. Pas...

................... Dacă sexul tare captează privirea, în sensul pozitiv al acestei acţiuni, madmoazelele se transformă subit în tirani ai seducţiei. La acest punct al desfăşurării evenimentelor, bărbaţii încă sunt victimele. Si încă ce victime!!! Habar nu au ca misterul ce ne învăluie, chilele de tencuială, parfumul ce le inundă delicat nările, hainele frumos asortate după legi nescrise ale seducţiei, zorzoanele jucăuşe, feminine si totusi sexy si privirile pur întîmplătoare, cand timide cand insinuante, ascund cruda realitate.

duminică, 12 iulie 2009


These couples there are truly right for each other wait for the same crap as everybody else but the big difference is that they don't let it take them down. One of those two people will stand up and fight for that relationship every time if it's right and their really lucky. One will say something.


Relatiile... Este extraordinar de greu sa o iei de la capat. Sa fii un alt om. Sa o iei de la capat intr-o relatie. Nu ma refer numai la inceput, cand te gandesti la celalalt, ai fluturi in stomac, ma refer la zilele in care astepti ceva sa se intample in proaspata ta relatie si nu se intampla. Cand incepi sa ai pretentii si nu primesti nimic. Probabil ca de asemenea lucruri ne speriem sau fugim de fiecare data. Adevarul este ca nu oricine poate continua, nu oricine poate lasa de la el. Femeia iarta, barbatul uita si.. cine e de vina? In relatiile noi( cele care sunt inca de temut pentru ca se pot destrama intr-o secunda) faci tot posibilul sa mearga, sa te detasezi si sa treci peste aproape orice gand. Nu esti obisnuit cu ea/el... Cineva trebuie sa lupte daca isi doreste. Si daca nu este... nu este... Ce trebuie sa facem sa mearga? Sa asteptam, urmatoarea o sa fie cu mai multe probleme. Si uite asa din fiecare greseala inveti. Inveti sa te feresti, sa nu o mai faci inca odata. Cred ca asa, fiecare, o sa ne construim relatia perfecta fara sa ne speriem, fara sa ne uitam in trecut la viata noastra, fara a face greseli care sa ne coste inca o suferinta.