marți, 25 martie 2008

Indiferenta vs. iubirea


Cum sa mai am o zi placuta azi cand ieri am primit indiferenta "servita pe tava" :O. Neah... nu am mai avut chef de nimik... Incerc sa imi bat caput cu tot felul de ganduri si definitii pentru indiferenta de care sufera prietenul meu... Oare asa sunt toti? se feresc de "responsabilitati"? se inchid in halul asta in ei si prefera sa ii "rugam" noi sa ne dea niste explicatii logice? Oricum eu nu o sa primesc nici macar atat saptamana asta. Am lasat tacticos un mesaj offline in care ii explicam prietenului meu cat de copil e si ca m-am suparat(pe buna dreptate... sper sa isi dea seama de asta) sau poate tot vina mea este.. :)) nici nu vreau sa ma gandesc la ce o sa se intample dupa saptamana asta de stat sub "tutela indiferentei" :D.

Nici nu stiu cum ar trebui sa reactionez. sa fiu furioasa? sa ii multumesc? sa fiu blanda? :)) nuuuu.. nici nu ma gandesc. Iar ma gandesc la faza si imi vine sa rad cand ma gandesc ce o sa fie cand o sa ne intalnim.. :)) ce o sa imi spuna? ce o sa faca? h..ahaaaa...
Sunt mai mult trista decat suparata, dezamagita si uimita cum un om care, sper eu, tine la mine ar putea face asta, presupun ca atunci cand tii la cineva il respecti si te gandesti la el... asta ma face sa imi schimb parerea despre el si sa imi dau seama k el defapt nu simte nimic ptr mine si imi da un hint? ehh.. sa-l lasam pe el sa se dea in fapt si spunem "aia e" mergem mai departe si o sa aflam chiar de la sursa ce trebuie aflat. :P intre timp o sa fim CoOl si o sa aspteptam relaxati "rezultatul" acestei incercari esuate de "dat in spectacol" :))

Offf.. ma gandesc la zecile, sutele, etc. de fete care acum simt si ele indiferenta pe pielea lor... e naspa fetelor stiu.. dar rezistati ptr o viata mai buna (ha haaa) NU nu asa... tre sa fim tari si sa punem piciorul in prag nu sa stam cu mainile in san, ca numai asa isi dau si ei seama cine-i shefu :))) (si asta a fost tare) :))

*Pana la urma aproape toti baietii sufera de "boala"asta numita indiferenta, da se transmite de la baiat la baiat :)) :D noi nu luam.

3 comentarii:

alexa spunea...

Nici eu nu as fi putut exprima mai bine in cuvinte ceea ce simt decat acest articol... ma regasesc in el. nu stiu ce sa fac, daca mai am puterea sa continui. Cateodata un simplu "scuza-ma" ar fi de ajuns, dar nici macar de asta nu am parte :(( In mod normal as spune sa fiti tari, fetelor care treceti prin asta, dar stiu cat e de greu...

Anonim spunea...

iti dai seama ca este scris pentru orice fata care a simtit si simte asta... e putin dureros dar te face sa gandesti mai bine la cum trebuie sa reactionezi mai tarziu! *parerea mea!

lexyaaa spunea...

E destul de adevarat acest articol,nu puteam sa ma ragasesc mai bine decat aici.Trebuie sa le aratam ca suntem tari si putem trece si peste aceasta "boala" care se mosteneste la fiecare baiat...INDIFERENTA!8-|