joi, 18 septembrie 2008

D'ale noastre!!!

E drept... nu am mai scris de mult timp dar am o scuza ( am fost ocupata) :))

So... azi am un subiect prea bine cunoscut de noi fetele cat de cat cu capul pe umeri : mitocanii, misoginii si alte specimene de genul. Cum spunea si prietena mea pe http://www.hotnews.ro la sectiunea LIFE (na ca acum fac ii fac si reclama... dai o bere pisi!!! ) sunt mitocanii de mai multe feluri : mitocanul-de-mecdonaldz, mitocanul-de-reatebe, mitocanul-de-trafic, mitocanul-de-dragonul-rosu (caci sunt peste tot) si altii pe care sunt sigura ca o sa ii descoperim cat de curand posibil, e usor.

Se stie deja... mitocani sunt peste tot... oriunde mergi dai de ei... si noi ca niste fete educate ce suntem incepem sa ii criticam. Ei bine eram cu prietena mea Maraia in trafic (caci acolo se intampla cele mai multe) mergeam si noi ca fetele prin Bucuresti (micul Paris :-& bleaaahhh ) eram la semafor, se face verde, noi nu observam (pentru ca eram prea ocupate sa vorbim de ale noastre) cand "biiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppp.... ce blondo nu vezi.... urmate de injuraturi number less" :-j asta e nimic.... in trafic e cel mai misto... ajungi sa iti petreci jumatate din zi in masina. Acolo mananci, acolo te machezi, acolo te imbraci, este ca o mini-casa... in plus poti invata injuraturi noi... foaaaaarrrrttttteeee educativ.

-aceasta este o parte din mitocanul din trafic-

Ploua, Bucurestiul este plin de baltoci, mini-raulete, semi-Dunare si altele. Se gaseste cate unul mai destept el asa ba sa treaca cu masina in asa fel incat sa te ude calculand traiectoria si afland rezultatul in doi timpi si trei miscari, ba pur si simplu sa calce direct in ea facand in asa fel incat sa te uzi si tu, ce numai el?! offf si ce se bucura cand te uiti urat si nu ai ce sa le mai zici...

Specimenul de mitocan a la metrou' este cel care ba il gasesti in metrou incercand sa iti puna mana pe fund, sa se uite insistent la tine si sa te sarute foarte scarbos in aer, sa iti sopteasca ca te-ar f&*e, ba este in haita cu altii ca el antrenandu-se unul pe altul si intrecandu-se care urla mai tare dupa gagici, ba este singur asteptandu-te la gura de metrou pentru a ne face ziua mai "buna".

sunt mitocani si mitocani... altii de care poti rade in hohote, altii pe care ii compatimesti, altii de care nu iti pasa pentru ca nu sunt interesanti. Astept sa aflu alte tipuri de mitocani... si ajungem sa spunem ca aproape toti barbatii sunt niste mitocani (nu pot spune "este" ca sunt mai multi de 50)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Astept cu interes sa vad ce parere ai despre mitocanii microbisti(gibbonii) ;)

Anonim spunea...

f simpatici mitocanii tai, cred ca te-ai cam plictisi fara ei..

am si eu o intrebare:
care este femininul pentru mitocan?
k.. lasa asta, vreau sa stiu care este femininul pentru ”misogin” sau.. cum se numesc femeile care urasc barbatii?

nu insinuez nimic.. chiar nu stiu ;)

Unknown Artist spunea...

raspuns pentru marius constantin: femininul pentru misogin este misandra... interesant... nu?
femininul pentru mitocan nu il stiu... probabil o sa ma uit in DEX!
*inca ma gandesc la mitocanii microbisti... buna idee merci!

Anonim spunea...

puteai sa te uiti in dex la femininul pentru mitocan,cand te-ai uitat si la femininul pentru misogin :P.ai scris misto ;)

Unknown Artist spunea...

corect... am cautat in dex si cica femininul pentru mitocan este MITOCÁNCĂ!!!
merci pentru compliment si pentru sustinere!

eisenheim spunea...

felicitari.....sunt perfect de acord cu tine....totul este ingrozitor de adevarat...
incheierea este chiar exceptionala....salve