duminică, 30 noiembrie 2008

SINCERITATE

  • OARE DE CE SINCERITATEA PENTRU UNII NU CONTEAZA ATAT DE MULT? DE CE ISI DORESC INTR-O RELATIE SINCERITATE DAR NU POT SA O DARUIASCA LA RANDUL LOR?
Subiect foarte delicat pentru majoritatea barbatilor, sinceritatea este un subiect tabu pentru ei dar totusi au tupeul sa ceara sa fii sincer(A). Aceasta a fost o mini definitie a sinceritatii... normal in viziunea mea.
Si acum sa discutam pe aceasta tema care ajunge la un moment dat sa nu se mai termine pentru ca oricum nu se rezolva nimic.
Nu ca ar fi varza in viata mea, in sufletul meu sau pur si simplu nu vreau asta dar atunci cant esti intr-o relatie te dedici... nu? esti sincer, spui ce gandesti... incerci sa nu minti... asta nu am suportat (EU) si asa am fost avertizata si prima oara "NU SUPORT MINCIUNA" zise EL... Ba uite ca minti... minti si nu-mi place!
Fetelor... ganditi-va... chiar va place atunci cand ii intrebati: "IUBITULE ... IMI STA BINE ASA?" (tu sa fii ca o pitipoanca penala... lui sa nu-i placa... tu sa te simti excelent ptr ca n-ai gusturi) el sa zica: "DA IUBITO ESTI MIROBOLANTA!" Ei... NU ... nu e bine asa... Sunt o gramada de exemple. Oricum nu o sa inteleaga ei asta ... DE CE? Pentru ca noua ne pasa si lor NU!
EI : ->> Muncesc pana nu mai pot, sunt obositi si prefera sa doarma cand ajung acasa : "DA DRAGA SI EU TE IUBESC" (FALS/MINTI)
NOI : ->> Vrem si luna de pe cer si nu ne intereseaza cat de obositi sunt si ca nu vor nici macar sa ii atingem.
Stiti baieti care e diferenta dintre noi si voi? hm? Nu.. nu e aceea... ci sinceritatea...
La fiecare baiat cu care esti si te desparti pui la colectia de defecte ale lor inca un lucru rau ... si asa incepi sa cunosti... si asa ajungi sa nu mai fii naturala... sa te controlezi si sa fii exact ca ei!!!
Si de ce ii iubim? Pentru ca pana la urma trebuie sa fim cu cineva .. sa nu ramanem singure... :-?

Have fun in relatiile voastre perfecte!!!

11 comentarii:

Anonim spunea...

cam repede ai ajuns la parerea mea, daca mai tii minte ce ziceam.nu exista draga mea relatii perfecte, toti barbatii mint, depinde doar cat poate fiecare fata sa suporte. crede-ma, nu vrei sa stii tot timpul exact ce gandeste un barbat. de multe ori nu gandesc nimic coerent. dar in mod clar nu trebuie sa suportam orice doar ca sa nu ramanem singure. cine face asta isi merita soarta. ps: asta cu obositul e o minciuna nevinovata pe langa altele si macar e o incercare de explicatie- incercare patetica dar o incercare.
oricine minte intr-o relatie, mai grav sau mai putin grav, dar trebuie sa decizi daca restul relatiei merita tot sirul de minciuni( ale tale sau ale lui)

Unknown Artist spunea...

Din pacate da... nu as fi vrut sa iti dau dreptate... dar uite... :P
minciunelele astea sunt cam de nesuportat... nu as vrea sa stiu ce gandeste un barbat sincer.. dar nici sa imi spuna altceva si eu sa imi dau seama. E stresant!
O relatie nu trebuie sa mearga cu minciuni... nu as putea sa am o relatie de genul asta ... cred ca in primul rand inainte sa ai o relatie trebuie sa faci niste reguli : FARA MINCIUNI. mai bine prefer sa imi spui ca sunt grasa sau altceva decat sa ma minti!
PAREREA MEA... merci de sfat!

Anonim spunea...

MINCIUNA E INEVITABILA, crede-ma. esti prea idealista, dar e normal acum, o sa iti mai treaca in timp. gravitatea minciunii si frecventa ei sunt importante. minciuna acopera un adevar incomod( sau mai multe)
are mai mare importanta de ce minte un barbat decat faptul ca simte nevoia sa o faca.nu vreau sa fiu rea, dar de obicei stiu sa minta destul de bine, daca ajung sa spuna minciuni transparente e un semn ca nu le mai pasa daca ii ghicim, mie asa mi s-a intamplat- la un moment dat minciunile au devenit mult mai usor de depistat, dar nu pt ca devenisem eu mai perspicace... doar nu se mai straduia sa ma minta frumos...

Anonim spunea...

ce le stiti voi pe toate..

Unknown Artist spunea...

daca nu am cunoaste problema presupun ca nu am mai vb. este foarte corect.

as vrea sa iti scrii numele cand dai un comm.
merci.

Anonim spunea...

nu are rost sa punem pariu ca anonimul e un baiat, nu e asa?
ai fost prins cu minciuna si nu ti-a convenit, nu-i asa?...nu faci decat sa demonstrezi ca stim intr-adevar ce vb.

Unknown Artist spunea...

alinas >>am si aflat cine era... :)) evident era de sex masculin...
N'are el treaba cu aceste discutii.. se cam simtea cu "musca pe caciula" u know!!!

Anonim spunea...

se cam simtea cu musca pe caciula sau e cu musca pe caciula, pt ca atunci e chiar subiectul propozitiei... si stii, subiectul propozitiei are mare treaba cu propozitia in sine...:P

Unknown Artist spunea...

ehhh... ce sa ii faci... :-? s-a simtit barfit... si ma gandeam eu, chiar stim ce vorbim noi... imi pare bune cand se ataca "baieteii" :))

acum suntem rele ca barfim.

Anonim spunea...

daca nici pe net nu mai ai intimitate sa barfesti:)))
si doar se ataca, sau ia si masuri ca sa nu mai fie loc de barfe???
sau deja nu mai conteaza si barfim doar la timpul trecut?:(((
of, ce ne mai place barfa...

Unknown Artist spunea...

barfim la timpul trecut!!! iti dai seama cadeaia se ataca... ce credeai?
dar hai sa nu mai vb de el ca o sa se simta important.... si nu vrem asta!