luni, 7 aprilie 2008

Dragoste si/sau sex?


Voi ce faceti dragoste si/sau sex? E vreo diferenta? daaa.... Sper sa fie un DA. :P E mai intens daca este dragoste.. Cunosc multi care se multumesc numai cu un "friendly fuck" si atat... ce inseamna asta? fara dragoste? :O Nu pot sa inteleg. Corpul are nevoie de dragoste, mangaieri si sautari interminabile. :D yam yam... NU are nevoie de sex ci de dragoste. oamenii nu mai au timp sa se iubeasca. Suntem mereu grabiti, nu avem timp unii de altii, de aceea cred ca sunt si atatea divorturi. Oamenii au uitat sa iubeasca. Nu mai stiu cum sa transforme dorinta nebuneasca de SEX in dragoste. Oare chiar asa s-a ajuns, sa nu mai facem diferenta intre ele? Sunt fete care isi pierd virginitatea facand sex nu dragoste, sunt mintite k sunt iubite si pana la urma sunt folosite. Exista si baieti care patesc asta ;)) nu stiu de ce dar ei sunt in proportie mai mica :)) ma mir... dea...

Noi, oamenii, cel putin unii, cautam dragoste, primim dar nu atat de multa cum ne asteptam... mereu e asa... niciodata nu primesti cat te astepti si pan la urma e mai bine asa, cate putin cate putin.... dar oare te saturi sa primesti in cantitati mici? te plictisesti sa astepti si cand primesti deja e prea tarziu. Sunt unii oameni care dupa ce au pierdut ceva isi dau seama cat de mult il pretuiau sau cat de mult il iubeau(asta in cazul pierderii pers. iub.)

Poate ca ne gandim prea mult la sex si nu la dragoste, poate ca pierdem prea mult timpul sa ne gandim la pozitii iesite din comun cand totul trebuie sa vina de la tine, poate ca ar fi cazut sa luam o decizie cu inima si nu cu altceva (stiti la ce ma refer), poate ca ar trebui sa invatam sa iubim si sa ne gandim si la cel de langa noi.

Niciun comentariu: